Kauden 2022 – 2023 kuumimmat kohteet

Matkustusta kaudelle 2023

Sekä syksy että talvi tuovat aina mukanaan uusia tarjouksia eri kohteista, jonne voit taas matkustaa pitkästä aikaa.

Muutaman viimeisen vuoden aikana matkustaminen on saattanut olla hieman ärsyttävämpää kuin aikaisemmin, mutta talvelle 2023 on avautumassa niin paljon uusia kohteita, että nyt jos koskaan on oikea hetki varata itselleen lennot.

Tunnetusti kokeneenkaan matkaajan ei kannata lähteä reissuun ennen tutustumista kohteisiin. Jos haluat, voit ennen näitä vinkkejä katsoa jo aikaisemmin julkaisemaamme sisältöä. Esimerkiksi virutaalisen matkan tai budjettiin liittyvien vinkkien avulla tulet varmasti saamaan kaiken irti reissustasi.

Sen pidemmittä puheitta nyt on aika tutustua siihen, että mihin kohteisiin sinun kannattaa harkita lentojen varaamista kaudella 2023.

Italia tarjoaa useita mahdollisuuksia

Italiaan saa lentoja edullisesti

Jos Italiasta voidaan sanoa jotakin, niin se on se, että sieltä löytyy varmasti tekemistä jokaiselle.

Juuri nyt usealle eri Italian kentällä on mahdollisuus löytää lentoja todella huokeaan hintaan. Mikäli reissuun lähtee vain oman reppunsa kanssa, voi lipun saada huomattavan edullisesti.

Esimerkiksi Venetsiaan lippuja on juuri nyt tarjolla tammikuussa 2023 noin 80 euron hintaan. Tämän lisäksi myös hieman pohjoisempaan pois turistien vilskeestä eli Bergamoon pystyy saamaan lippuja alle 100 euron hintaan.

Myös hieman suuremmat kaupungit, kuten Milano, Rooma tai Napoli ovat tavoitettavissa suoraan Helsingistä. Näihin kaupunkeihin lentojen hinnat ovat tosin hieman korkeampia.

Päivästä riippuen lennot pystyy varaamaan itsellensä noin 110 euron hintaan.

Kuten varmasti huomaat, ovat lennot juuri nyt todella edullisia. Näin edullisten lentojen avulla eri kaupunkeihin voi vaikkapa lähteä viettämään mukavaa viikonloppua siinä vaiheessa, kun illat alkavat olemaan kotona pimeitä ja kolkkoja.

Varausten kanssa kannattaa kuitenkin olla nopea, sillä Italia tulee varmasti olemaan yksi kuumimmista kohteista. Vinkiksi matkalle voimme suositella sitä, että käyt tutustumassa alueen ravintoloihin. Tulet varmasti löytämään niistä paljon uutta sekä mielenkiintoista koettavaa matkasi ajalle.

Tuttu ja turvallinen Espanja

Espanja on tuttu kohde matkailijoille

Juuri nyt näyttää siltä, että liput Espanjaan maksavat hieman enemmän, kuin vastaavan pituiset lennot kohti Italiaa.

Moni onkin varmasti käynyt jossakin vaiheessa Espanjassa. Se kuitenkin tarjoaa myös paljon mahdollisuuksia talven aikana, kun ilmat siellä ovat hieman viileämpiä.

Hyvien vinkkien avulla voit esimerkiksi ottaa itsellesi lennot Madridiin tai Barcelonaan. Yhteensä lennoista joutuu juuri nyt pulittamaan hieman reilut 115 euroa, mikäli varauksen kanssa on nopea.

Vaikka lennot ottaakin kyseisiin miljoonien ihmisten kaupunkeihin, ei niihin ole onneksi pakko jäädä.

Espanja tarjoaa nimittäin paljon loistavia mahdollisuuksia sellaisille henkilöille, jotka haluavat viettää lomaansa luonnon parissa.

Useat laajat golf kentät sekä todella kattava määrä reittejä luonnossa pitää varmasti huolen siitä, että tulet liikkumaan lomasi aikana, mikäli haluat tehdä muutakin kuin vain istua hotellissa.

Juuri nyt myös majoituksen varaaminen on edullisempaa kuin aikaisemmin. Siksi nopean varaajan kannattaakin olla liikkeellä, ennen hintojen nousemista kauden alun lähestyessä.

Lämpöä Kreikasta

Kreikka tarjoaa lämpöä

Mikäli haluat varmistua talven 2023 aikana siitä, että sinulle on varmasti tarjolla aurinkoa sekä lämpöä, kannattaa kohteeksi mahdollisesti valita Kreikka.

Kreikka on kaikista kohteista juuri nyt kalleimmillaan, sillä osasta lennoista voi joutua pulittamaan jopa 250 euroa menopaluulta.

Onneksi Ateenaan pääsee kuitenkin hieman edullisemmin noin 150 euron hintaan.

Menitpä sitten minne päin Kreikkaa tahansa, on lämpö varmasti mukana reissussa. Juuri nyt tarjolla onkin eri sivustojen kautta paljon paketteja, joiden avulla voit varmasti varata itsellesi todella maukkaan loman.

Myös näiden pakettien kanssa kannattaa varmasti olla todella nopea, koska suosituimmat tullaan varmasti viemään käsistä todella nopeasti.